Combiconcert

Combiconcert

Streekharmonie Concordia Balk & Interkerkelijk Streekkoor Oudemirdum

Vrijdag 13 april organiseren Streekharmonie Concordia Balk en Interkerkelijk Streekkoor Oudemirdum gezamenlijk een combiconcert. Het harmonieorkest en het koor hebben elk hun eigen programma, maar er is ook een deel gezamenlijk.

Sinds de oprichting van het koor in februari 1969 verleent het koor medewerking aan vele kerkdiensten, maar verzorgt ook optredens en concerten. Het koor staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Joeke Hoekstra, tevens ook docent en klassiek slagwerker (actief bij symfonieorkesten in heel Nederland). De muzikale begeleiding van het koor wordt verzorgd door de bevlogen pianist Bram Stellingwerf.

Streekharmonie Concordia Balk staat onder leiding van Rolf Verbeek en zal een prachtig optreden voor u verzorgen met mooie en speelse muziek.

Het concert wordt gehouden in de Treemter te Balk. De aanvang is 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Boer Schoenen en Bruna in Balk (graag contante betaling), leden van Concordia en van Interkerkelijk Streekkoor Oudemirdum.

Klik hier om kaarten te bestellen.

 

Wij zien u graag op vrijdag 13 april!

Foto: Interkerkelijk Streekkoor Oudemirdum