Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert 2018 Concordia Balk

Zoals elk jaar heeft Streekharmonie Concordia een nieuwjaarsconcert om het nieuwe jaar te verwelkomen. Deze keer is dat niet traditioneel op nieuwjaarsdag, maar op zaterdag 13 januari, onder leiding van Rolf Verbeek.

Dit jaar hebben wij een bijzondere solist; het is de bekende Friese zanger genaamd Piter Wilkens. Sinds Piter Wilkens in 1979 als bassist begon in de punkrockachtige band Okke Hel is hij inmiddels geliefd en gelauwerd als troubadour en singer-songwriter en niet meer weg te denken uit de Friese muziekwereld. Hij toerde meerdere keren in het buitenland en heeft meer dan 10 album cd’s op zijn naam staan. Op het nieuwjaarsconcert zult u ook muziekstukken horen die hij zelf geschreven heeft. Daarnaast laten wij u stukken horen als ‘The African Symphony’ en ‘Sparks of Fire’, twee moderne werken die erg leuk zijn om naar te luisteren. Verder kunt u dit jaar kijken naar beeldmateriaal bij meerdere stukken, zodat u nog meer meegetrokken wordt in de muziek.

Het concert wordt dit jaar (anders dan andere jaren) gehouden in De Treemter te Balk. De aanvang is 20:00 uur.

 

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10,00 euro bij De Boer Schoenen (graag contante betaling) en bij leden van Concordia. Ook kunt u hier de kaarten bestellen door middel van een mail te sturen naar  info@concordiabalk.nl

Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50 per stuk. Er kan hier met de PIN worden betaald,