Nieuwjaarsconcert 2019

Dinsdag 1 januari geeft Streekharmonie Concordia haar nieuwjaarsconcert onder leiding van Rolf Verbeek. Hiermee wordt de oude gewoonte om u met een nieuwjaarsconcert het nieuwe jaar te verwelkomen weer in ere hersteld.

Als speciale gasten zijn Alie en Tommy uitgenodigd. Alie Ludema (zang en percussie) en Tommy Hemminga (gitaar en zang) maken van jongs af aan al muziek in verschillende bands en samenstellingen. In 2014 treffen ze elkaar in een Fleetwood Mac tribute band. Als er een vonkje tussen de twee overslaat, besluiten ze als duo te werken aan hun favoriete songs. Sindsdien zijn ze samen regelmatig te vinden op verschillende feestjes! Het duo kenmerkt zich door hun veelzijdige repertoire, met herkenbare songs van vroeger en nu, die een eigen karakter krijgen door gitaarspel van Tommy, percussie door Alie en hun harmonieuze samenzang.

Condordia speelt onder meer de First Suite van de Britse componist Gustav Holst. Dit melodieuze driedelige werk is geschreven in 1909 als origineel werk voor harmonie-orkest. Een ander bekend te spelen werk is de Walz no. 2 van Dimistri Shostakovich. Dit werk is met name bekend geworden door Andre Rieu.

Daarnaast wordt een werk van Bert Appermont gespeeld: Wonders of Nature. In dit 4-delige werk worden verschillende delen uit de natuur op een muzikale wijze weergegeven: Birth, Battle, Silence en Water.

Bij een aantal werken zullen beelden worden getoond zodat u nog meer meegetrokken wordt in de muziek.

Het concert wordt gehouden in De Paadwizer te Balk. De aanvang is 20:00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10,00 bij De Boer Schoenen (graag contante betaling), bij leden van Concordia en via de website www.concordiabalk.nl.

Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50 per stuk. Er kan hier met de pin worden betaald.

Reacties zijn gesloten.