Vrienden

Vrienden van Concordia

Om een muziekvereniging als Streekharmonie Concordia goed te laten floreren is geld nodig. Een bron van inkomsten wordt gevormd door de contributie welke door de leden wordt betaald en financiële acties. Ook is er een heel belangrijke groep mensen ‘Vrienden van Concordia’ genaamd. Zij bouwen mee aan de toekomst van Streekharmonie Concordia. Voor de vereniging is deze steun in de rug van onschatbare waarde. Onze vereniging heeft bijna vijfhonderd Vrienden! Daar zijn we best trots op.

De “Vriendschap” is wederzijds!

Voor ‘Vrienden’ geeft Concordia:

 • reductie op de entreeprijs van concerten van Concordia
 • gratis entree bij het jaarlijkse ‘Vriendenconcert’.

Nieuwe ‘Vrienden’ welkom

Meer Vrienden geeft dus extra inkomsten. Wordt u “Vriend van Concordia’. U kunt zich opgeven door een berichtje naar ons internetadres te sturen info@concordiabalk.nl met vermelding van uw naam, adresgegevens en het jaarlijkse bedrag waarvoor u vriend van Concordia wilt worden.

Sponsoren

Concordia maakt gebruik van sponsoren, met name is dit te zien aan en in onze Concordia Nieuwsbrief. Ook vraagt Concordia bedrijven om bij speciale, grote concerten te sponsoren, zodat we deze concerten daadwerkelijk mogelijk kunnen maken. Een voorbeeld van een zeer geslaagde concerten wat mede gesponsord werd, waren natuurlijk het Swing Inn concert in Harich, It Eagletonstoarje in de Paadwizer en Remys Flecht in Manege Gaasterland.
Als sponsor heeft u natuurlijk ook bepaalde voordelen, zoals korting op bepaalde concerten.
Zou u Concordia ook willen sponsoren als bedrijf zijnde, laat het dan weten aan ons bestuur of stuur een mail naar ons mailadres info@concordiabalk .nl

We verwelkomen u graag als sponsor!

Onderstaande bedrijven sponsoren ons inmiddels:

 • Dieetstyle, Annieke Boersma
 • H.J. Jongsma & Zn.
 • Installatie Techniek S. Reekers
 • De Bosrand Gaasterland
 • HCR Teernstra
 • Finster Kunststofkozijnen F. Hylkema
 • Hubo Balk v.o.f.
 • Mandenvlechterij, Aryan Westera
 • Mous Tweewielers

Digitale nieuwsbrief

Streekharmonie Concordia heeft een eigen nieuwsbrief. Het verschijnt een aantal keer per jaar en heet Concordia nieuwsbrief.

Een redactie uit leden van het A-orkest staat garant voor een leesbaar blad, dat een zeer gevarieerde inhoud kent. Naast de gebruikelijke vaste rubrieken vindt men er allerlei wetenswaardigheden, verslagen en ontspannende verhaaltjes in, die op enigerlei wijze met muziek in verband worden gebracht.

De Concordia nieuwsbrief wordt digitaal verspreid onder ‘Vrienden’, sponsoren en alle leden.

Heb je leuke ideeën of tips of een leuke, grappige, spontane opmerking over een van onze concerten of iets dergelijks, laat het ons weten en misschien vind je jouw opmerking terug in ons bulletin! Stuur je mail naar info@concordiabalk.nl.

 

Reacties zijn gesloten.