Tippelaarsconcert

Dinsdag 16 mei organiseert de Stichting Friese 11-Steden Wandeltochten samen met Streekharmonie Concordia Balk weer het Tippelaarsconcert in de Grutte Tsjerke te Sleat.

De wandelaars van deze 75e editie lopen de eerste etappe van bijna 50 km van Leeuwarden naar Sleat. Daar wacht hun een hartelijke ontvangst. Na een inspannende dag is er ’s avonds een ontspannen uurtje met lichte en vrolijke muziek. De muzikanten van Concordia, onder leiding van Arjen Steur, hebben op deze avond zeer gevarieerde nummers op het repertoire staan. Zo staan op het programma onder meer een aantal prachtige muzikale werken uit de films the Godfather en the Lion King, is er volksmuziek en een werk met solisten uit eigen gelederen.

Een goede gelegenheid voor de wandelaars om even heerlijk te genieten. Het is een ‘open concert’, dus ook niet-deelnemers aan de wandeltocht zijn van harte welkom in de fraaie Protestantse Kerk. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte.

 

Reacties gesloten.