Concordia in Première

Concordia in première. Dit is de titel van het concert van Streekharmonie Concordia uit Balk op zaterdag 4 maart a.s.

In de loop der jaren zijn er grote aantallen films en televisieseries gemaakt, die eigenlijk allemaal wel zijn voorzien van muziek. De muziek versterkt de sfeer en emotie van de beelden. Het is ook de muziek die velen later aan bepaalde gebeurtenissen doet herinneren. Wie kent niet het twee-tonige geluid vanuit de bassen die de komst van een enorme haai aankondigen, of de mondharmonica die u doet belanden in het dorre landschap van het verre westen?

Deze avond wil Concordia u van een aantal fantastische film en muzikale werken laten genieten. Zo nemen wij u mee op ontdekkingsreis, naar diverse oorlogen en belanden we tussen de maffia. Hier mag u zich gaan afvragen waarom de grootste schurken de meest mooie melodieën toebedeeld krijgen. Het hoogtepunt van de avond wordt het bezoek aan de Leeuwenkoning en zijn familie.

Voor de totaalbeleving wordt de zaal omgebouwd naar filmzaal compleet met een viertal beeldschermen.

Ook het jeugdorkest de Toansetters zal van de partij zijn. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Arjen Steur.

Het concert wordt gegeven in De Paadwizer in Balk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Concordia, bij de fa. Haantjes in Balk. U kunt ook een mail sturen naar info@concordiabalk.nl.

Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, wij zijn uitverkocht.

Reacties gesloten.